Splošni pogoji in zasebnost

SPLOŠNI POGOJI

  • Fotografije, videoposnetki in opisi, objavljeni na spletni strani Koristno.net, so informativne narave, zato ne jamčimo za popolnost ali verodostojnost podatkov ter izgled, kadar tako jamstvo ni izrecno navedeno.
  • Fotografije in videoposnetki, objavljeni na spletni strani Koristno.net so last tretjih oseb in niso last uredništva.
  • Uredništvo si pridržuje pravico kadarkoli odstraniti posamezne vsebine, objavljene na spletni strani, v kolikor so za to prisotni etični, moralni ali pravno zavezujoči razlogi.

 

ZASEBNOST

Ekipa Koristno.net se zaveda, da je varovanje zasebnosti podatkov na naši spletni strani zelo pomembno. Varstvo zasebnosti podatkov obravnavamo zelo resno. Zato bi vas radi seznanili, katere podatke ohranjamo in katere izločamo. V tem poglavju so opisani naši varnostni ukrepi.

Zbiranje podatkov
Našo spletno stran lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov ni pogoj za uporabo naše spletne strani. Ob uporabi naše spletne strani lahko shranjujemo podatke na strežnike za različne namene. Podatki lahko zajemajo ime vašega ponudnika spletnih storitev, spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča ter vaš IP naslov. Podatke občasno uporabljamo za statistične namene, ob tem pa ohranjamo anonimnost slehernega posameznika, tako da ni možno ugotoviti identitete te osebe.

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov
Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete z izpolnitvijo kontaktnega obrazca oziroma pošiljanjem elektronske pošte na naš e-naslov, in v podobnih situacijah, ko ste se odločili, da nam pošljete svoje podatke.

Namen uporabe
Zbrane podatke uporabljamo le za analizo obiskanosti strani ali v druge namene, če ste s tem soglašali, razen če ni drugače predpisano z zakonom.

Hranjenje podatkov
Osebne podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno za izdelavo analize obiskanosti spletne strani ali za drugo vrsto obdelave podatkov, za katero ste dali svoje soglasje, če ni drugače predpisano z zakonom (na primer glede nerešenega pravnega spora).

Uporaba piškotkov
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo v pomnilniku brskalnika obiskovalca spletne strani. Z uporabo teh piškotkov lahko prepoznamo obiskovalčev brskalnik, kar omogoča učinkovitejšo uporabo spletne strani. Podatki, zbrani z uporabo teh piškotkov, ne bodo uporabljeni za prepoznanje identitete obiskovalca. Nastavitev večine brskalnikov omogoča avtomatski sprejem piškotkov. Poleg tega lahko deaktivirate shranjevanje piškotkov ali nastavite svoj brskalnik tako, da vas obvesti pred shranjevanjem piškotka v vaš računalnik. Če bodo piškotki shranjeni v vašem računalniku dlje, kot traja postopek, in če se po končanem postopku ne izbrišejo samodejno, vas bomo obvestili o tem ob postavitvi teh pripomočkov.

Stiki
Glede vseh morebitnih težav, vprašanj ali predlogov se, prosimo, obrnite na nas preko kontaktnega obrazca na tej spletni strani. Nenehen razvoj interneta zahteva občasne spremembe naše izjave o varovanju zasebnosti podatkov. Pridržujemo si pravico spreminjanja, če je to potrebno.


Koristno.net, december 2014

Notice: Undefined variable: randog2 in /hermes/walnaweb13a/b586/moo.koristnonet1/sidebar.php on line 5Notice: Undefined variable: randog2 in /hermes/walnaweb13a/b586/moo.koristnonet1/sidebar.php on line 6 Notice: Undefined variable: randog2 in /hermes/walnaweb13a/b586/moo.koristnonet1/sidebar.php on line 25
Pridruži se nam na Facebooku

Zapri